Спортен клуб „Санзеро“

Фотогалерия

sanzeroСъздаден е през 1998 г. Първоначално започва занимания с деца в начална училищна възраст. Днес в Клуба тренират каратеки и от средна и горна училищна възраст.

Треньор на Спортен клуб „Санзеро“ е Теодоси Цветков – носител на ІІ-ри дан, възпитаник на сенсей В. Манолов (V-ти дан); завършил НСА, випуск 1999 г. на сенсей Каваклов (V-ти дан).

В Спортен клуб „Санзеро“ се работи по съвременна методика на изучаване на техниката от Годжу–рю Карате–до, съобразена с изискванията от Правилника на БНФК. Младите каратеки се запознават с многообразието от възможни комбинации в съвременното карате.

sanzeroДейността на Клуба се изгражда на базата на гъвкава програма за работа, съобразена с годишен тренировъчен цикъл. Спазвайки великия принцип за изграждане на здрав дух в здраво тяло, младите каратеки на Спортен клуб „Санзеро“ повишават своите физически възможности, чрез изграждане на качества като бързина, сила, издържливост и гъвкавост, необходими в съвременното карате. Наред с тези качества се гради и характер, който им помага в справянето с проблемите идващи от заобикалящата ни действителност и борбата с пороците на нашето време – тютюнопушене, алкохолизъм, дрога и т.н. Подрастващият каратека, трениращ в Спортен клуб „Санзеро“ е заобиколен от приятелство, обич и подкрепа от страна на своите съотборници.

sanzeroКаратеките от Спортен клуб „Санзеро“ участват активно в детските и юношески първенства на БНФК, както и в организираните от читалището демонстрации на територията на София. Те се представят успешно на всяко едно първенство, завоювайки дипломи и медали.

Два пъти в годината каратеките от Клуба демонстрират своите нараснали знания и умения на изпити за повишаване на степента „КЮ“ в Годжу–рю Карате, под председателството на сенсей Ал. Тодоров (V-ти дан).

Тренировките в Спортен клуб „Санзеро“ са 2 пъти седмично с продължителност от 60 мин. Провеждат се всеки вторник и петък от 17.30 до 18:30 ч.

Групата на начинаещите е съставена от каратеки, които са в клуба за първа година (или евентуално втора), в начална училищна възраст.

Втората група е за младежи, занимаващи се с карате над 2 години – носители на минимално 5-то КЮ.

В началото на всяка учебна година в Спортен клуб „Санзеро“ се премат нови членове, решили да се посветят на изучаването на карате. Всички желаещи да направят първите си стъпки в този спорт или да усъвършенстват своите умения са винаги добре дошли в тренировъчната зала на читалището.

sanzero

График на заниманията:

Вторник и петък – от 17:30 до 18:30 часа

За контакти:

Теодоси Цветков – 0887 61 41 95

E-mail: tedi_300@abv.bg

5 КОМЕНТАРА

  1. Здравейте, бих искала да ви попитам дали приемате деца на 11 години. Става въпрос за синът ми, който никога не се е занимавал с карате. Моля да ми отговорите дали е възможно да го приемете във вашата школа и какво би струвало това?
    Благодаря
    Николета Герова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля напишете коментар!
Име