Спортен клуб „ЕРА“

DUO-WORLD-2

Ние сме красота, сила, увереност – ние сме ЕРА-БАЛЕТ!

Заниманията при нас ще помогнат на децата Ви да усетят своето тяло и да развиват своята координация, памет и танцувалност. Носители сме на безброй международни отличия, няколкократни Световни и Европейски шампиони. Носители на „Купата на Русия“ на Световната Танцова Олимпиада в град Москва през 2015 година. При нас Ви очакват млади педагози с професионално образование, опит и умения в работата с всички възрасти деца.

Преподавателите на вашите деца са: Яница Атанасова – възпитаник на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, „Академията за Музикално, танцово и изобразително изкуство – АМТИИ“ и носител на Световната титла за най – добра хореография през 2014 и 2015 година; Василена Шопова – Четирикратна Световна шампионка в стил Акро денс и Съвременен танц за 2013, 2014 и 2015 година, полуфиналистка в „България търси талант“ 2016; Виктор Алеков – Триктарен Световен шампион в стил Оупън 2014 година, също полуфиналист от „България търси талант“. В нашите танцови школи, обучението се провежда професионално, забавно и ефективно.

LEDENA-5

При най-малките от 4-6 г. заниманията включват работа за двигателна култура, грация, ритмика, начална акробатика и актьорско майсторство. Водещо е разкриването на творческите способности при децата.

При по-големите от 7-10 г. се включва работа с класически балет, съвременни танцови техники, развитие на актьорско сценично присъствие и усложнена танцова акробатика.

10-14 годишните ще се запознаят по-задълбочено с балет, контемпорари съвременни стилове, танци на народите /боливуд, фламенко и др./, в съчетание с акробатични комбинации и ефектни поддръжки.

Във възраст над 14 години се набляга върху чистотата на изпълнение във всички танцови стилове: балет, съвременни техники, танци на народите, поддръжки и сценично присъствие.

Във всички възрасти при нас ще има шансове за безброй изяви. Нашите възпитаници участват в танцови спектакли, танцови проекти, флашмобове, клипове, национални и международни танцови конкурси и шампионати.

ADAMS-FEMALY

ЕРА-Балет е част от най-значимите световни танцови организации CID-UNESCO; ESDU, WADA, WBA, WDU както и родната БФСТД – БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ.

Целогодишно предлагаме интензивни занимания за най-амбициозните – лагери и уъркшопове в страната и чужбина, с гостуващи преподаватели – доказани професионалисти.

Родители и пораснали таланти, ще намерите своето място в групата по РЕЛАКС и ЗУМБА, при магнетичната Василена, където забавлявайки се, ще постигате уравновесяване на килограмите и духа!

Гарантираме Ви, че при нас, Вие и вашите деца ще получите най-доброто!

Репетициите се провеждат:
понеделник и сряда
от 16:30 до 18:30 ч.
петък и събота
от 15:00 до 18:30 ч.

2 КОМЕНТАРА

  1. Здравейте,интересувам се дали правите изяви и ходите по участия ,каква е цената за танц ? благодаря

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля напишете коментар!
Име